Angst

Slip af med angst

Få magten tilbage

Lad ikke angsten

styre dit liv

Angst er noget alle møder på, et tidspunkt i deres liv.

 

Frederiksberg-København-psykolog

 Forklædninger

Der findes mange forskellige former og niveauer for angst. Når mennesker kommer til mig, fordi angsten fylder for meget, kan det være de har fået en angst diagnose. Det er når man klinisk har vurderet, at angsten har så stor indflydelse på personens liv, at der kræver professionel behandling. Ofte både medicinsk og terapeutisk. De fleste kommer dog uden en diagnose, men fordi de selv oplever, at der må gøres noget.

Symptomer

Angst er ofte oplevet med et overvældende ubehag og mangel på kontrol. Angsten rammer nemlig både tanker, følelser, krop og adfærd på en gang. Det er ikke det samme, som at man har mistet kontrollen og ikke kan gøre noget, men det opleves sådan. På den måde kan angsten hurtigt tage styringen og få en til at tro man er magtesløs. Det kan jeg hjælpe med, at ændre på.

Løsninger

Ligesom stress har angst et stort kropsligt element, som kan være vigtigt undervejs at fokusere på. Det er brugbart at få en generel forståelse af hvad angst er, men endnu vigtigere er det udforske, hvordan netop din angst opleves og hvad den er knyttet til. Den forståelse muliggør triks og redskaber til at håndtere angsten.

aziz-acharki-U3C79SeHa7k-unsplash

Angst

Angst er noget alle møder på, et tidspunkt i deres liv.

Stress

Lær at forebygge.
Læring for livet.

Therapy in English

Need help?
I am fluent in English