Samtaler hos mig

At skynde sig langsomt er beskrivende for samtaler hos mig. Du skal have ro og tid til at tænke og mærke efter hvad der er det centrale for dig. I terapi sker der og kan der ske mange ting. Så præcist hvad der er brugbart for dig, finder vi ud af sammen. Det vigtigste er, at det giver mening for dig og at det har effekt på det problem, du kommer med.

Første samtale er altid mest undersøgende, da vi skal have sat ord på problemet og finde ud af, hvordan vi bedst arbejder med det. Jeg bestræber mig dog altid for, at du tager noget med dig, uanset om det er første eller sidste samtale.

Min grundlæggende filosofiske forståelse af psykologien er Narrativ og således vil kenderen kunne høre tilknytningen til denne retning i mit sprogbrug. Dertil skal siges, at jeg i rigtig mange år har arbejdet integrativt, for at kunne arbejde mest effektivt ud fra problemstillingen. Det vigtigste for mig er at skabe en forandring for dig.

Betaling sker kontant eller ved MobilePay i forbindelse med samtalen.
Afbud skal senest ske dagen inden før kl. 14.00, ellers afregnes der for tiden.
Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen og kan derfor ikke tage imod henvisninger fra egen læge.

Samtaler online

Du kan vælge om du vil mødes med mig på Suomisvej  på Frederiksberg, eller om du vil have samtalen online.

Jeg har gode erfaringer med online samtaler og der er en del af mine klienter der foretrækker psykologsamtaler via internettet. Det kræver en anden type opmærksomhed, da rammerne er anderledes, men hvis man tager højde for det, fungerer onlinesamtaler som regel godt.

Du bør derfor også være ekstra opmærksom på dine egne omgivelser inden samtalen. Omvendt er der åbenlyse muligheder, fx behøver du ikke være på Frederiksberg på et bestemt tidspunkt og det kan for nogle være lettere, at få taget fat på samtaler med en psykolog.